Newest

Links

Hız Oyunlarının Kralı Hummingbird borsası

2022-02-12     Hummingbird-borsası

 Hız Oyunlarının Kralı  Hummingbird borsası

   

    Yüksek frekanslı ticaret teknoloji neredeyse en önemli anahtardır. Bu hız oyununda, mümkün olan her imkanla hızı artırmak gerekir.   

     Hummingbird borsasın'ın kurucusu James Simmons'ın dediği gibi, "Yüksek frekanslı ticaret aynı zamanda sıfır toplamlı bir oyundur. Anca karşı tarafın hızını aşarak piyasayı yenmek mümkündür." Hummingbird’ün "kehanet akışı" yüksek frekanslı ticaret sisteminin özü, yeterince hızlı olmaktır.Hem alıcılar hem de satıcılar bir alım satım işlemi yapmadan önce, binlerce alım satım işlemi bir sinek kuşunun kanat çırpması gibi milisaniyeler hatta mikrosaniyeler hızında tamamlaması gibidir. 

     Hummingbird borsasının dijital varlıkların yüksek akışı ve hızlı verimli sipariş verebilme gücünün nedeni teknik ekibinin tüm teknik sistemdeki çabalarından kaynaklanır. 

yüksek frekanslı ticaret(Hummingbird Borsa)

    Hummingbird borsası kendi geliştirmiş olan Matrix motor sistemine sahiptir. Bu sistemin testinde 5 milyon TPS'lik bir sınır zirvesine ulaşmıştır ve işlem verimliliği aynı sektörden %35-40 daha yüksektir. platformun istikrarlı ve verimli çalışması için bir temel teknik desteği sağlamaktadır.

    Hummingbird cüzdan sistemi, sıcak ve soğuk cüzdanların ayrı yönetimini benimser, ve çok katmanlı imza tekniği kullanmaktadır, anında cüzdanların ve varlıkların durumunu kontrol etmektedir. Aynı zamanda özel anahtar kontrol yöntemi ile kullanıcıların para yatırma ve çekme işlemlerinin verimliliğini sağlama öncülüğünde cüzdanın güvenliğini en büyük derecede yükseltmektir. 

     Hummingbird borsası yük dengeleme teknolojisine dayalı yedekli bir genişleme sistemidir. Yük dengeleme dediğimiz de alınan isteklerin belirli bir algoritmaya göre farklı sunuculara dağıtılması işleminin sürecidir. Yük dengelemenin uygulanması açısından, Hummingbird borsası en yüksek kalitede performans artışı sağlamak için donanım yük dengeleme biçimini kullanmayı seçmektedir. Bu sayede isteklerin tahsisi doğrudan donanım seviyesinde tamamlanır ve yüksek performans elde edilebilir.

yüksek frekanslı ticaret

    Hummingbird borsası sistem tasarımı ve yönetimi dahil olmak üzere banka düzeyinde güvenlik sistemi tasarımını benimsiyor. Teknik gereksinimler beş boyutu içerir: fiziksel güvenlik, ağ güvenliği, ana bilgisayar güvenliği, uygulama güvenliği ve veri güvenliği.

    Hummingbird borsasının teknik sistemi, temel kavram olarak çok katmanlı korumayı kapsar. Çok dereceli bir bilgi sistemi kurarak, bilgi işlem ortamını böler, bölgesel sınırları, iletişim ağlarını ve yönetim merkezlerini, ve alt işlemleri yürütmek için işletim sistemi ve iş durumunu birleştirir,bölgesel korumaları yapar.

    Gelecekte, Hummingbird borsası yeni nesil dijital varlık ticareti iş haritası oluşturmaya, küresel blok zinciri sektörü için adil, açık ve özgür bir çalışma ortamı ve rekabet sahnesi sağlamak, blok zinciri teknolojisinin hızlı gelişimini teşvik eder ve değeri birbirine bağlayan dijital varlıklar, block zincir teknolojisinin hayata entegre olmasını sağlar.

    2022 yılında Hummingbird Exchange, kendisi için inşa ettiği ilk HFC dijital para (HFC Borsası) piyasaya sürecek.HFC, Hummingbird Exchange'in yüksek frekanslı ticaret deneyimini ve güvenlik yönetimi ve kontrol teknolojilerinin birikimini taşıyor.Bu alanda hızla gelişen bir gelişme vizyonu. blok zinciri ve dijital para birimi.  

https://hummerbirdltd.us/ 

Disclaimer: This article is reproduced from other media. The purpose of reprinting is to convey more information. It does not mean that this website agrees with its views and is responsible for its authenticity, and does not bear any legal responsibility. All resources on this site are collected on the Internet. The purpose of sharing is for everyone's learning and reference only. If there is copyright or intellectual property infringement, please leave us a message.
Back to top
©Copyright 2009-2020 BBC Network News      Contact Us   SiteMap