Newest

Links

Hummingbird borsası yüksek frekanslı ticaret için ne gibi çabalar gösterdi?

2022-02-11    

 Hummingbird borsası yüksek frekanslı ticaret için ne gibi çabalar gösterdi?

   Hummingbird Borsa 

    Birçok dijital varlık borsası yüksek frekanslı ticareti için tüm iş modellerini kurdu, gecikme olasılığı düşük hesaplama ticareti, yüksek hızlı ve yüksek sipariş verme oranlarına sahip.Ama bununla birlikte, borsalar arasındaki rekabet giderek daha şiddetli hale geldi, borsaların işlem hızı için kesinlikle daha yüksek gereksinimler olacak ve bir çok büyük dijital varlık borsaları daha yüksek frekanslı işlem hızı elde etmek için sürekli çaba sarf edecekler.

    Hummingbird borsası kendi geliştirmiş olan Matrix motor sistemine sahiptir. Bu sistemin testinde 5 milyon TPS'lik bir sınır zirvesine ulaşmıştır;  Hummingbird borsası sistemi en gelişmiş dağılımsal yapı ve mikro hizmet usulü ile güçlü ölçeklenebilirliğe sahiptir, yüz milyonlarca eşzamanlı çevrimiçi kullanıcının sorunsuz ve istikrarlı işlemlerini destekleyebilir.

    Hummingbird borsasının dijital varlıkların yüksek akışı ve hızlı verimli sipariş verebilme gücünün nedeni teknik ekibinin tüm teknik sistemdeki çabalarından kaynaklanır.

    Hummingbird ticaret sistemi rekabet fiyatı anlaşma sistemini birleştirmiştir , güvenlik ve risk kontrol sistemi, C2C nakit akışı sistemi, çok zincirli cüzdan sistemi, iş emri ve müşteri hizmetleri sistemi vb.'ni entegre eden gelişmiş dağıtılmış küme yapı ve mikro hizmet geliştirme yöntemini benimser. Platform menkul kıymetler düzeyinde gelişmiş algoritmaları destekler, çeşitli profesyonel alım satım emirlerini destekler ve saniyede 5 milyona kadar eşzamanlı işlemi gerçekleştirebilir. Lansmanın başlangıcında ölçülen eşleştirme hızı, saniyede 130.000 işleme ulaşacaktır. Aynı zamanda katı standartlarda sistem hizmetleri ve çok katmanlı risk kontrolü ile mali seviyenin ötesinde verimlilik ve güvenlik sağlanacaktır. 

Hummingbird Borsa

    Hummingbird borsası CEO'su Robert, "Hummingbird ticaret sistemine dayanarak, topluluğun gücünü esas alarak ve kullanıcıların çıkarlarını temel olarak Hummingbird borsasını kurduk, kademeli olarak küresel topluluğu için tamamen özerk bir blok zinciri dijital varlık ekosistemine geçiş yaptık. Kullanıcılarla ve toplum ile paylaşarak, beraber var olarak ve birlikte yönetişim sağlamak.”

    Hummingbird Borsa 2022'de kendisi için yarattığı  ilk HFC dijital parasını  piyasaya sunacaktır. HFC Hummingbird Borsa'nın yüksek frekanslı ticaret deneyimini , güvenlik  kontrolü ve teknolojilerinin birikimini taşıyor. HFC dijital parası Hummingbird Teknolojinin blok zincir ve dijital alanındaki vizyonunu taşıyor.  

Hummingbird borsası

Disclaimer: This article is reproduced from other media. The purpose of reprinting is to convey more information. It does not mean that this website agrees with its views and is responsible for its authenticity, and does not bear any legal responsibility. All resources on this site are collected on the Internet. The purpose of sharing is for everyone's learning and reference only. If there is copyright or intellectual property infringement, please leave us a message.
Back to top
©Copyright 2009-2020 BBC Network News      Contact Us   SiteMap