Newest

Links

Hummingbird Borsa: Dijital Para Birimi Alanındaki Katılımcılara Fayda Sağlayan yüksek frekanslı ticaret Modeli

2022-02-12     https://hummerbirdltd.us/

 Hummingbird Borsa: Dijital Para Birimi Alanındaki Katılımcılara Fayda Sağlayan yüksek frekanslı ticaret Modeli

    Coin dan coin ticareti ve yüksek frekanslı ticaret odaklanan, dünya çapındaki ünlü matematikçi ve büyük risk fonun önderi olan  Jim Simons tarafından yönetilen, Hummingbird Borsa ve Hummingbird Project aracılığıyla dijital para birimlerinin yüksek frekans ticareti daha da etkin hale gelmektedir, küresel kripto para kullanıcıları için en üst yüksek frekanslı ticaret sistemini oluşturur ve yatırımcılar için yeni bir servet alanı yaratır.

    Ancak şu anda, yüksek frekanslı ticaret yaygın olarak kabul edilen bir tanımı yoktur. Yüksek frekanslı ticaret genel olarak şu özelliklere sahiptir: Emir iptal hızı yüksektir ve tüm işlemler bir saniye içinde tamamlanır; elde tutma süresi kısadır ve nadiren bir sonraki güne sarkar; sistem gecikme olasılığı düşüktür.  

Resim: Güvenli yüksek frekanslı ticaret

Resim: Güvenli yüksek frekanslı ticaret

    Bazı varlıklara yüksek frekanslı stratejileri tahsis eden fonlar için, elde edilen getiriler extra karların önemli bir parçasıdır ve diğer yatırım stratejileri ile çelişmez ve riskten korunmada rol oynar. Mikro düzeydeki ticaret açısından, yüksek frekanslı ticaret, emir defteri bilgi akışının araştırılmasına büyük önem verir, böylece yüksek frekanslı stratejiler kısa vadede fiyat eğilimine rehberlik edebilir, doğru kararlar verebilir ve kârı alabilir; kendi donanım hızının avantajlarıyla birlikte piyasadaki katılımcılardan bir kıdem önde pozisyon oluşturma ve kapama işlemlerini tamamlar.

    Tüm piyasa için, yüksek frekanslı stratejilerin esasi katkıları şunlardır: fiyatların farkını küçülterek piyasayı harekete geçirmek , işlem yapma arzusunu canlandırabilir ve böylece piyasanın gerçek işlem hacmini belli seviyeye kadar artırabilir; Ticaret piyasasındaki fiyat dalgalanmaları için kısa vadeli satışlar sağlayabilir ve bunu telafi ederek fiyatın bir anda normal aralıktan çok fazla sapmasını önler; piyasanın genel işlem verimliliğini artırır, bilgisayar yazılımının ve donanım teknolojisinin yinelenmesini hızlandırır,aynı zamanda finans sektörünü geri besler.  

Hummingbird Borsa

Resim: Hummingbird Borsa

    Hummingbird Borsa tarafından başlatılan Hummingbird Projesi'nin dünyada 1.000.000 düğümü yerieştirmek, dünyadaki tüm dijital paralarda yüksek frekanslı ticaretini açmayı hedeflemektedir.Şu anda Amerika Birleşik Devletleri ile ingilteredeki  hisse senedi işlemlerinin %80'i Yüksek frekanslı işlemler ile gerçekleşmektedir. döviz işlemleride aynı şekilde yürütülmektedir. Ama dijital para alanında yüksek frekanslı işlemlerin %1'inden daha azını oluşturuyor. Hummingbird Borsa, büyük bir pazarın potansiyelini görüyor ve bu da dijital para alanındaki katılımcılara kesinlikle fayda sağlayacaktır.

    Hummingbird Borsandaki sorumlu kişinin söylediğine göre , " yüksek frekanslı ticaret ikincil piyasanın önemli bir parçasıdır, hisse senedi, vadeli işlemler, döviz ve diğer piyasalarda önemli rol oynuyor. geleneksel finans piyasasındaki yüksek frekanslı ticaret katılımcıların sayısının artması ve düzenleyici kısıtlamaların çoğalmasından dolayı bazı yüksek frekanslı ekipler sıkışık kalmıştır ve dijital para piyasasına girmeye başlamıştır.Ayrıca, yüksek frekanslı strateji mantığı ve diğer stratejilerin kombinasyonuyla, aşıri kötü piyasa koşullarında piyasa ve risklerini etkin bir şekilde koruyor,böylece stratejileri yenilemede ve extra kar kazanmaya fayda sağlanacaktır."

    Hummingbird Borsa 2022'de kendisi için yarattığı  ilk HFC dijital para birimi  piyasaya sunacaktır. HFC Hummingbird Borsa'nın yüksek frekanslı ticaret deneyimini , güvenlik  kontrölü ve teknolojilerinin birikimini taşıyor. HFC dijital para birimi Hummingbird Teknoloji'nin blok zincir ve dijital alanındaki vizyonunu taşıyor.  

Hummingbird borsa  Resmi web sitesi

Disclaimer: This article is reproduced from other media. The purpose of reprinting is to convey more information. It does not mean that this website agrees with its views and is responsible for its authenticity, and does not bear any legal responsibility. All resources on this site are collected on the Internet. The purpose of sharing is for everyone's learning and reference only. If there is copyright or intellectual property infringement, please leave us a message.
Back to top
©Copyright 2009-2020 BBC Network News      Contact Us   SiteMap