Newest

Links

Hummingbird borsası yüksek frekanslı ticaret için ne gibi çabalar gösterdi?

2022-02-13     Hummingbird Borsa

    Dünyaca ünlü finansal teknoloji şirketi Hummingbird Dijital Teknoloji tarafından üç yıl önce oluşturulan dünyanın ilk yüksek frekanslı dijital borsası olan Hummingbird Borsa, son zamanlarda piyasanın ilgisini çekti.

    Hummingbird Borsa kendi geliştirdiği temel blok zinciri üzerine inşa edilmiştir ve en yüksek düzeyde güvenliği sağlamak için geçmişteki  kamu zincir sisteminden yararlanmıştır. Gelişmiş çok katmanlı ve çok kümeli sistem yapısı, çok katmanlı yapısı ve mikro hizmet geliştirme yöntemleri, sistemin performansını, güvenliğini, sabitliğini ve ölçeklenebilirliğini büyük ölçüde geliştirir; işlev dağıtımı ve sürüm güncellemeleri, korumayı en üst düzeye çıkararak kesinti süresi olmadan gerçekleştirilebilir. En çok HFC Borsa  Kullanıcı deneyimini sağlamasıdır. 

yüksek frekanslı ticaret

Resim: Hummingbird Borsa, güçlü bir risk kontrol ve güvenlik sistemine sahiptir

    KYC aracılığıyla kullanıcı bilgilerini toplayan birçok merkezi ticaret platformunun aksine, kullanıcı bilgilerinin dışara sızma riski artmaktadır. Hummingbird Borsa  HFC Borsa kullanıcı bilgilerinin gizliliğini korumak için kullanıcı bilgilerini ve işlem bilgilerini kriptografik teknoloji aracılığıyla şifrelemektedir.

    Hummingbird Borsa sistemi, onlarca güvenlik ve risk kontrol önlemi geliştirmiştir. Aynı zamanda üst düzey uluslararası teknik ekiplerle işbirliği yaparak toplamda 100'den fazla güvenlik ve risk kontrol önlemine sahiptir.Sıkı standartlar ve çok faktörlü risk kontrol sistemi hizmetleri sayesinde dünyaya profesyonel, güvenli ve istikrarlı dijital varlık işlemleri sağlar. Gelecekte borsa güvenliklerini daha çok sıkılaştırmaya çalışacaktır ve daha fazla güvenlik ve risk kontrol önlemi uygulamaya devam edecek.

    Hummingbird Borsa sistemi, dağıtılmış bir yapıyı benimser ve güvenlik için üç katmanlı bir koruma sistemini kullanmaktadır.Web ön-WAF, veritabanı güvenlik duvarı ve veri şifrelemesinin tüm depolama süreci sistemin güvenliğini korur, 7x24 saat akıllı izleme ve farklı durumları algılamasına sahip,sürekli güvenlik açığı taraması, varlık anormalliği alarmı ve akıllı yasaklama yapar, her zaman acil durum yanıtı ve risk değerlendirmesi sağlar.

yüksek frekanslı ticaretResim:HFC dijital para birimi

     Ayrıca, HFC Borsa kullanıcılarının fon güvenliğini tam olarak korumak için çok faktörlü imza koruması da kullanmaktadır; veri iletimi güvenliğini SSL şifrelemesiyle sağlamaktadır; HFC Borsası hesap sistemi şifre doğrulama, e-posta doğrulama, SMS ile doğrulama, Google doğrulama ve kullanıcı bilgilerinin ve varlıklarının güvenliğini korumak için diğer çok faktörlü doğrulamalar yapmaktadır; Sistem aynı zamanda zorla sistemi kırma ve kimlik bilgisi doldurmayı, etkinlik kaydırmayı önlemeyi destekler ve tarayıcı risk yönetimi ve URL koruması sağlamaktadır.

    Hummingbird Borsa, DdoS koruması, akımın temizlemesini önleme, CC önleme ve izinsiz giriş önlemi yapmaktadır. Operasyonel düzeyde, borsa bir çok finansal ürün uzmanına ve teknik güvenlik uzmanına sahiptir ve dijital varlıklar için durum tespiti, proje derecelendirmesi, akıllı sözleşme denetimi, risk değerlendirmesi ve diğer hizmetleri sağlamak için uluslararası düzeyde bir risk kontrol ekibi ile donatılmıştır , çok faktörlü güvenlik ve risk kontrolü sağlar.

    Hummingbird Borsa 2022'de kendisi için yarattığı  ilk HFC dijital para birimi  piyasaya sunacaktır. HFC Hummingbird Borsa'nın yüksek frekanslı ticaret deneyimini , güvenlik  kontrölü ve teknolojilerinin birikimini taşıyor. HFC dijital para birimi Hummingbird Teknoloji'nin blok zincir ve dijital alanındaki vizyonunu taşıyor.

Klik for at besøge den officielle hjemmeside:https://hummerbirdltd.us

 

Disclaimer: This article is reproduced from other media. The purpose of reprinting is to convey more information. It does not mean that this website agrees with its views and is responsible for its authenticity, and does not bear any legal responsibility. All resources on this site are collected on the Internet. The purpose of sharing is for everyone's learning and reference only. If there is copyright or intellectual property infringement, please leave us a message.
Back to top
©Copyright 2009-2020 BBC Network News      Contact Us   SiteMap